Autor Futbol sala
9 Novembre 2015 a 15:00

L’Esportiu Rubí s’emporta els tres punts en la seva visita a la pista del Roldán

Va ser una treballada victòria

Roldán contra l'Esportiu Rubí // Imatge cedida per l'Esportiu Rubí

Roldán contra l’Esportiu Rubí // Imatge cedida per l’Esportiu Rubí

Roldán 2  – Esportiu Rubí FS 4

Roldán: Espe, Marta Peñalver, Mayte Mateo, Anita París i Cristina Pérez (cinc inicial). També van jugar, Miriam, Inma Sojo, Alba, Consuelo, Claudia i Poveda

Rubí: Mariona, Anna, Alicia, Nerea i Marina (cinc inicial). També van jugar, Irene, Maria, Alba, Elisabeth, Nona i Ainoa.

Gols: 0-1, min. 7 Marina; 0-2, min. 12 Alicia; 0-3, min. 17 Beth; 1-3, min. 30 Mayte Mateo; 1-4, min. 33 Mariona; 2-4, min. 36 Mayte Mateo

Àrbitres: Fco. Marín Márquez i José Javier Navarro del col·legi murcià. Van amonestar amb cartolina groga a Mayte Mateo i Anita París en el Roldán i a Mariona, Anna i Marina al Rubí.

 

Les “Rubines” es van endur una important victòria a domicili davant un Roldán que no va tenir un millor resultat per falta d’encert en la finalització.

El partit va començar amb el Rubí defensant amb molta intensitat i esperant alguna oportunitat per sortir ràpid a la contra. Al minut 7 de partit, Marina aprofitava una pilota llarga per avançar a les rubinenques en el marcador. les locals era l’equip que continuava amb la possessió de la pilota, però les noies de Manel Cintes seguien encertades i així, al minut 12 de partit, Alícia,  en un servei de banda, guanyava l’esquena a la defensa local per fer el 0 a 2. Abans d’arribar al descans, Beth, en una bona acció de les “rubines” posaven un clar 0 a 3 en el marcador.

A la represa, el tècnic local, Cabrera, davant la falta d’encert de les seves noies, va optar per jugar de cinc. Les locals retallaven diferències  per mitjà de Mayte Mateo. Tot i això, l’Esportiu Rubí seguia defensant-se bé i de xut llunyà i amb la porteria buida, Mariona feia el gol de la tranquil·litat i deixava el marcador en 1 a 4. El Roldán va prosseguir emprant-se a fons amb porter jugador i a quatre minuts del final anotava el 2 a 4 per mediació de nou de Mayte Mateo.

Amb aquest resultat, i davant d’unes 750 persones que es van donar cita al Pavelló Municipal Gabriel Pérez, les rubinenques es van endur una treballada victòria que les situa en zona mitja alta de la taula classificatòria.

 

Switch to mobile version