Autor Futbol sala
4 Novembre 2015 a 13:00

L’Esportiu Rubí cau davant l’Atlètico de Madrid en un bon partit

Les rubinenques van arribar a tenir dos gols d’avantatge

Esportiu Rubí contra Atlètico de Madrid // Imatge cedida per l'Esportiu Rubí (Foto: Ivan Martín)

Esportiu Rubí contra Atlètico de Madrid // Imatge cedida per l’Esportiu Rubí (Foto: Ivan Martín)

Esportiu Rubí 4 –  At Madrid 7

Aquest dissabte es va viure possiblement el partit més esperat de tota la temporada per les noies de l’Esportiu Rubí, ja que no tots els dies tens l’oportunitat de mesurar-te davant l’Atlètico de Madrid.

El xoc va començar bé per les rubinenques, ja que Marina culminava una contra a passada d’Alba. Tot i que les madrilenyes van acusar aquest gol matiner, poc a poc es van anar refent i es van fer amb el control del partit. El Rubí feia una forta pressió en pista pròpia, però  a nous minuts del descans, Leti amb un potent xut feia l’empat a 1. Cinc minuts més tard, Marta Pelegrín feia l’1 a 2 a la sortida d’un corner però abans d’arribar al descans, en jugada individual partint des pista pròpia, Alícia posava l’empat al marcador.

A la represa, una sortida fulgurant de les rubinenques feia pujar el marcador el 4 a 2 amb gols d’Alicia, al segon pal després d’una bona triangulació i de Nona a passada d’Alba. L’Atlètico va pujar la intensitat en el seu joc i abans de la mitjania del segon acte aconseguia tornar a remuntar el xoc. Amèlia feia el 4 a 3 a segon pal i Desi poc després el 4 a 4. Dj Delgado culminava la remuntada en el minut 29 i posava el 4 a 5.

El Rubí va acusar el desgast físic i en el tram fina les madrilenyes anotaven dos gols  més gràcies a Leti i Amèlia.

Switch to mobile version