Autor Política
23 Novembre 2015 a 13:00

Es designen els membres de les meses electorals per als comicis del 20 de desembre

L’ajuntament notificarà als escollits avui mateix

Es designen els membres de les meses electorals per als comicis del 20 de desembre // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Es designen els membres de les meses electorals per als comicis del 20 de desembre // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Avui dilluns s’han designat els membres de les meses electorals i els seus suplents de cara als comicis generals del proper 20 de desembre. Els escollits ho han estat per sorteig en el marc d’un ple extraordinari, mitjançant una aplicació informàtica de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Avui mateix l’Ajuntament de Rubí començarà a comunicar les designacions a cadascun d’aquests ciutadans aquest mateix dilluns. Juntament amb la notificació es lliurarà un manual d’instruccions on s’explica amb detall el funcionament de la jornada electoral i les seves competències com a presidents o vocals.

53.690 electors 

53.690 rubinencs i rubinenques podran votar en aquestes properes eleccions generals, en què s’escollirà la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat.

Per aquests comicis Rubí disposarà de 27 col·legis i 83 meses electorals, una més que a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 27 de setembre.

A les darreres eleccions, Rubí ja va guanyar altres tres meses, distribuïdes entre l’Escola Mossèn Cinto i les Escoles Bressol Municipals Sol, Solet i La Bruna.

Switch to mobile version