Autor Esports
20 Octubre 2015 a 13:00

Sergi Rodríguez es proclama sub-campió d’Europa sub-23 de petanca amb la selecció espanyola

Gran jornada per la UP Les Torres-Rubí

Sergi Rodríguez // Imatge cedida per la UP Les Torres-Rubí

Sergi Rodríguez // Imatge cedida per la UP Les Torres-Rubí

Sergi Rodríguez, representant de la selecció espanyola de petanca al costat de José Luis Guasch, Manuel Romero i Miguel Trujillo, es va quedar a les portes d’aconseguir el campionat d’Europa Sub-23.

La selecció espanyola va aconseguir classificar-se com 1º per davant de França, Itàlia i Bèlgica en la fase de grups de la jornada del dissabte.

En el partit de semifinals es van enfrontar contra Alemanya, amb qui van perdre en la partida de triplets però es van imposar en les dobletes i individual aconseguint el passi a la final on de nou es van enfrontar a Itàlia, que es va imposar a Holanda a altra semifinal. A la final, la selecció espanyola es va imposar en triplets però no va ser capaç d’aconseguir el punt que li faltava ni en els doblets ni en l’individual de manera que Itàlia es va alçar amb el títol de Campions d’Europa.

D’altra banda, la selecció espanyola Sub-23 femenina, amb la jugadora rubinenca, Cynthia Arrabal, no va aconseguir passar la fase de grups finalitzant l’europeu en una digna 5ª posició.

Gran jornada per la UP Les Torres-Rubí

El primer equip de la UP Les Torres-Rubí es va desplaçar fins a Santa Coloma de Gramenet per enfrontar-se al CP Can Mariner “B”. Els de Rubí van aconseguir una petita avantatge a l’inici del partit que van saber mantenir fins a la tercera ronda, on finalment van acabar de destacar-se per finalitzar el partit amb 5 a 11. Amb aquests 3 nous punts segueixen sent capdavanters destacats.

El partit del Grup “B”, que va visitar el CP Altaveu a Mollet, es va iniciar amb avantatge mínim per als locals que van arribar a la 2ª ronda amb un 5 a 3 favorable als seus interessos. Però després de la 3ª ronda els jugadors rubinencs van aconseguir igualar l’encontre a 6. En la 4ª i ultima ronda els de Mollet van aconseguir avançar-se obligant als de Rubí a guanyar les 2 últimes partides i després d’un final èpic es va aconseguir un repartiment de punts en deixar el marcador en empat a 8.

Els jugadors del Grup “C”, que van rebre al CP Sant Sadurní de Montornés, segueixin invictes després de guanyar el seu partit per 12 a 4. Amb aquests 3 punts els jugadors de la UP s’instal·len en els llocs més alts de la taula classificatòria.

Les fèmines es van retrobar de nou amb la victòria imposant-se en el derbi que van disputar enfront del CP Mirasol. Les rubinenques es van imposar per 5 a 9 en un partit molt igualat i que no es va decidir fins a la tercera ronda.

Switch to mobile version