Autor Societat
14 Octubre 2015 a 15:00

L’Ajuntament explicarà el pla especial d’extractives als membres de la mesa de seguiment dels abocadors

La xerrada informativa serà avui a les 19h

abocadors Rubí

Camions treballant a la zona // Foto: Joan Múrcia

L’Ajuntament de Rubí ha convocat la Mesa de seguiment dels abocadors de Rubí amb la finalitat d’explicar als seus membres la feina que ha dut a terme el consistori durant l’elaboració del Pla especial de regulació d’activitats extractives i la seva restauració. La xerrada informativa, que està oberta a tothom que estigui interessat en conèixer aquest document i les seves implicacions urbanístiques, es farà avui a les 19h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Rubí va aprovar de manera inicial el passat 15 de setembre el Pla especial de regulació d’activitats extractives i la seva restauració, un document que té per objecte regular l’obertura, explotació i restauració tant de les activitats extractives com dels dipòsits controlats en tot el sòl no urbanitzable de Rubí. L’aprovació inicial del Pla especial comporta la suspensió de llicències urbanístiques en els àmbits on el Pla té incidència.

Aquesta xerrada té voluntat divulgadora i pedagògica i per assistir-hi no cal inscripció prèvia. Qualsevol persona podrà examinar l’expedient del Pla especial, que estarà exposat al públic durant 45 dies, i presentar les al·legacions que consideri oportunes.

Switch to mobile version