Autor Futbol sala
17 Octubre 2015 a 21:00

L’ Esportiu guanya el derbi català

Segueixen cinquenes a la classificació

rubi-majadahonda//foto arxiu

rubi-majadahonda//foto arxiu

CE Rubí FS: Nerea; Ayala, Alicia, Nona, Domi, Irene, Mariona, Alba, Ainhoa, Marina i Beth.

Gironella: Noe; Cristina, Helena Roig, Celia, Berta Velasco, Estela, Leire, Julia Vidal, Laura Oliva, Saray, Iris i Zoe.

0-1, min. 14 Laura Oliva

1-1, min. 20 Nona

2-1, min. 25 Marina

3-1, min. 31 Alba

3-2, min. 38 Helena Roig

4-2, min. 40 Domi

5-2, min. 40 Domi

Groga per Julia Vidal

Aquesta tarda al Pavelló de La Llana i davant d’ uns 150 espectadors, per segona vegada aquest 2015 les jugadores rubines han guanyat al Gironella en competició oficial. Aquesta vegada ha estar en partit de Lliga de la 1ª Divisió.

Tot i el resultat però, el partit ha estat molt més igualat i, en alguns minuts fins i tot les visitants han manat al marcador. Així, al minut 14 Laura Oliva rematant un córner en jugada assajada avançava a les visitants i no seria fins als últims segons de la 1ª part que Nona rematava al fons de la xarxa una centrada de Domi.

Com ja ha passat en altres partits, les rubines molt més centrades que a la 1ª part, es posaven per davant al marcador al minut 5 quan Marina, de xut creuat, culminava una jugada trenada des del mig de la pista i l’ampliava la capitana Alba rematant un corner en jugada preparada.

Amb aquest resultat i veient com passaven els minuts sense moure’s el marcador, les visitants han optat pel joc de porter-jugador i si ve en el minut 38 els hi ha permès escurçar distancies graciés al gol de Helena Roig, al final, amb 2 gols de Domi, les ha condemnat a una derrota més amplia del que han demostrat a la pista

Switch to mobile version