Autor Articles i estudis
29 Octubre 2015 a 18:00

Cròniques d’una Catalunya desconeguda

El meu nou llibre, ja a la venda

Cròniques d’una Catalunya desconeguda // Imatge Ireneu Castillo

Cròniques d’una Catalunya desconeguda // Imatge Ireneu Castillo

Tinc el plaer d’informar-vos que, de la mà d’Editorial Foc, he tingut l’oportunitat de llançar un nou llibre al mercat. El llibre, que ha estat editat en format eBook (llibre digital) es diu Cròniques d’una Catalunya desconeguda, i es tracta d’un recopilatori de 50 articles en els quals explico al lector històries curioses i poc conegudes que han tingut lloc a Catalunya o bé protagonitzades per catalans i catalanes.

Cròniques d’una Catalunya desconeguda ha estat escrit en català, llengua en la qual em feia una especial il·lusió poder publicar un llibre, ja que si bé les meves col·laboracions habituals amb el grup Catalunya Informa són en català, els meus anteriors llibres havien estat en castellà. Per això, he d’agrair les facilitats que m’ha proporcionat l’editor Miquel Deyà, per al qual també és la seva estrena en una publicació en llengua catalana, tenint en compte que el seu segell Editorial Foc, acostuma a publicar autors i obres en castellà.

Amb tot, també vull agrair a l’escriptora, periodista política i bona amiga Gemma Aguilera per, tot i que els polítics d’aquest país li fan tenir una agenda absolutament atapeïda, haver trobat un foradet per llegir-se les galerades de Cròniques d’una Catalunya desconeguda i escriure un emotiu i simpàtic pròleg.

Així que ja ho sabeu… si voleu conèixer la història d’un Gibraltar català, de la rebuda absolutament gore que va tenir el ferrocarril a Mataró, del referèndum a Canet de Mar que va passar a la història o del per què al Power8 Stadium de l’Espanyol els gols es marquen en dues poblacions diferents segons la porteria… no ho dubteu, aquest és el vostre llibre.

Tanmateix podeu trobar Cròniques d’una Catalunya desconeguda a un preu anticrisi (al voltant del 3’50 euros) en una gran quantitat de plataformes digitals, tals com Casa del Libro, Apple o Amazon

Espero que us agradi!

Ireneu Castillo

Switch to mobile version