Autor Societat
16 Octubre 2015 a 12:00

Carlos Latre: “Cada persona té la seva forma d’entendre el vi”

L’entrevista de l’Amic

Carlos Latre Ruiz és un actor còmic i de doblatge que va néixer al 1979 a castelló de la Plana. va començar reballant com a locutor a la ser, als 40 principals i a Cadena Dial i al 1999 va començar el seu treball a la televisió al programa de TV3, Xou com sou.

Però on es va fer realment conegut va ser al programa Crónicas Marcianas de Tele5, gràcies a les seves imitacions (La Pitonisa Lola, Dinio, Pepe Navarro, Boris Izaguirre, la Duquesa d’Alba, Rosa López, Tamara, Jorge Berrocal, Joaquín Sabina, Jesús Quintero, Carmen Vijande, Toni Genil, Leonardo Dantés, José Manuel Desocupada o la Pantoja de Puerto Rico).

En la seva faceta d’actor de doblatge ha treballat a pel·lícules com Garfield, La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella o El llibre de la selva 2.

Actualment se’l pot veure als espais satírics de TV3, Crackòvia i Polònia així com també al concurs d’Antena 3 presentat per Arturo Valls, Me resbala, treballant al costat de  Florentino Fernández, Miki Nadal, Toni Acosta, Edu Soto.

Switch to mobile version