Autor Economia
1 Octubre 2015 a 13:00

Arriba a la Rambla del Ferrocarril la segona edició de La Festa del comerç

Aplegarà una cinquantena d’establiments

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, amb el president de la FACGR, Miquel Ortuño // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, amb el president de la FACGR, Miquel Ortuño // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Els comerciants locals tornaran a sortir al carrer amb motiu de La Festa del Comerç, que organitza la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda.

Entre les 10 i les 20.30h de dissabte, una cinquantena d’establiments de diferents zones de Rubí oferiran descomptes i promocions especials en aquesta mostra multisectorial que tindrà lloc a la rambla del Ferrocarril. La gran novetat d’aquesta segona edició serà la implicació del sector de l’hostaleria, i és que una onzena de bars oferiran les tapes de La Festa del Comerç.

Aquesta edició també comptarà amb un espai dedicat al motor, amb la presència dels Amics dels Automòbils Antics de Rubí, una exhibició dels Castellers de Rubí així com diferents actuacions i demostracions de gimnasos i escoles de dansa, i tallers i jocs per als infants.

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, comentava ahir que La Festa del Comerçés una mostra més del dinamisme i el potencial comercial que té la ciutat […] i és una nova contribució que fa el sector comercial al que diem fer ciutat. Per a nosaltres es molt important que el comerç de la ciutat sigui dinàmic, que sigui potent i que faci que la nostra ciutat sigui més amable i millor per a tots els que hi vivim”.

Per  la seva banda, el president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, Miquel Ortuño, posava l’accent en la il·lusió dels establiments participants: “És una fira jove però la gent està molt engrescada”.

En cas de pluja, La Festa del Comerç s’ajornaria pel proper 17 i 18 d’octubre.

 

Switch to mobile version