Autor Societat
8 Octubre 2015 a 13:00

Adeqüen vuit passos de serveis a les urbanitzacions de Can Mir i Castellnou

Les obres tenen un cost de 179.668,06 euros

Adeqüen vuit passos de serveis a les urbanitzacions de Can Mir i Castellnou // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Adeqüen vuit passos de serveis a les urbanitzacions de Can Mir i Castellnou // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ajuntament de Rubí està executant els treballs d’adequació de vuit passos de serveis a les urbanitzacions de Can Mir i Castellnou. Aquesta actuació, que està inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, pretén millorar l’estat d’aquestes passos ja que actualment tenen certes mancances d’accessibilitat.

La regidora de Serveis Territorials, Maria Mas, va assegurar que “La intenció del nou equip de govern és dignificar sempre que es pugui els espais d’ús col·lectiu de les urbanitzacions i, així, oferir als veïns i veïnes d’aquestes zones de la ciutat una major qualitat a l’entorn on viuen. Així ho demostra tant aquesta obra com d’altres que hem impulsat durant els primers mesos de mandat, com ara la millora de la xarxa d’enllumenat públic en alguns accessos a les urbanitzacions” i afegia que “era una qüestió d’urgència fer transitables aquests passos amb escales i rampes”.

Aquest treballs s’estan duent a terme al pas existent entre els carrers Argentona i Abrera, a l’ubicat entre els carrers Alcanó i Ametlla, al que hi ha entre els carrers Berga i Besalú, als dos passos que es troben situats entre els carrers Corbera i Cabrera, al que hi ha entre l’avinguda de Castellnou i el carrer Núria, al situat entre els carrers Carmel i Port i al que existeix entre els carrers Núria i Tibidabo.

Aquest passo de serveis es troben avui en dia sense pavimentar i estan plens de vegetació i molts d’ells no són aptes pel pas de vianants.

El projecte, que duu a terme l’empresa Hercal Diggers, SL, amb un pressupost 179.668,06 euros, contempla la seva reurbanització amb la construcció de les escales i rampes necessàries per fer transitables aquests passatges.

Les obres tindran una durada de tres mesos i el trànsit no se’n veurà afectat.

 

Switch to mobile version