Autor Societat
30 Setembre 2015 a 13:00

L’Ajuntament arranja les fonts ornamentals de les places Pearson i Figueres

Les obres contemplen l’adequació de la instal·lació d’aigua calenta sanitària a deu escoles

 

A la font de la plaça Pearson s'instal·larà un correcte sistema de prefiltració i un sistema de tractament i desinfecció

A la font de la plaça Pearson s’instal·larà un correcte sistema de prefiltració i un sistema de tractament i desinfecció // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat els treballs d’adequació de diverses instal·lacions d’aigua municipals  dins el Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. El projecte consisteix en reformar dues fonts de la ciutat igual que la normativa vigent de prevenció de la legionel·la en la instal·lació d’aigua calenta sanitària de deu escoles. Les obres es van adjudicar a Iberland, Inmuebles y Reformas, SL per un total de 2210468,12 euros.

En el marc de l’actuació es portarà a terme la substitució, remodelació i millora de les fonts de les places Pearson i Figueres que presenten problemes de corrosió. Es farà una instal·lació correcte del sistema de prefiltració i del sistema de tractament i desinfecció.

El projecte preveu actuacions derivades de l’aplicació de la normativa per evitar la legionel·la en la instal·lació d’aigua calenta sanitària de les escoles: Pau Casals, 25 de Setembre, Joan Maragall, Montessori, Torre de la Llebre, Schola, Teresa Altet, Ramón Llull, Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol i Escola Bressol Municipal La Bruna. Es realitzarà una revisió i inspecció de les instal·lacions, s’executaran les actuacions correctores pertinents i es tramitarà la certificació de cada instal·lació conforme al Real decreto 865/2003.

El termini de l’execució és de quatre mesos i mig.

Switch to mobile version