Autor Ensenyament
2 Setembre 2015 a 14:00

Comencen les PAU de setembre amb 5.620 matriculats

Els estudiants podran consultar els resultats a partir del 18 de setembre

PAU setembre // Imatge del web de Alto Nivel

PAU setembre // Imatge del web de Alto Nivel

Un total de 5.620 estudiants s’han matriculat de les proves d’accés a la universitat (PAU) en la convocatòria extraordinària de setembre. Els exàmens han començat avui i continuaran demà i divendres, en horari de matí i tarda.

Per demarcacions, dels 5.620 inscrits, 4.228 estudiants faran els exàmens a Barcelona, 589 a Tarragona, 472 a Girona i 351 a Lleida. Hi haurà 22 tribunals, que estaran ubicats a Barcelona (12), Bellaterra (4), Girona (2), Lleida (2) i Tarragona (2).

La major part dels estudiants, 3.741 (un 66%), es presenta a les proves de la fase general i a algun dels exàmens de la fase específica i 1.504 faran només exàmens de la fase específica (990 són estudiants de Batxillerat i 514 de Cicles Formatius de Grau Superior). D’altra banda, 3.351 estudiants que es presenten a les PAU de setembre són de matrícula ordinària. Un total de 242 persones es presenten per millorar nota i 146 ho fan després de suspendre en anteriors convocatòries.

En aquesta convocatòria de setembre, un total de 375 estudiants realitzaran la prova d’aptitud personal (PAP) per accedir als graus en Educació infantil i primària. L’alumnat que s’examina de Fase general de les PAU pot complir el requisit de la PAP amb les corresponents matèries de Llengua i literatura catalana i de Llengua i literatura castellana de les PAU.

Els resultats de les proves es podran consultar a partir del divendres dia 18 de setembre al portal http://accesnet.gencat.cat i, en el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.

Switch to mobile version