Autor Cinema, teatre i televisió
28 Setembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 28 i dimarts 29 de setembre

Rabia

Rabia

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Supersalidos

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Greg Mottola i amb la interpretació de Jonah Hill, Michael Cera i Christopher Mintz-Plasse

En una de les seves últimes nits com a estudiants d’institut, Evan i Seth, dos amics inadaptats, ensopegaran amb diverses dificultats per comprar begudes per a una festa a la qual han convidat a les noies dels seus somnis.

Antena 3

A les 22:40h cine amb Fuego cruzado

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de David Barrett i amb la interpretació de Josh Duhamel, Rosario Dawson, Bruce Willis

Un bomber fora de servei és testimoni d’un assassinat a les mans d’una banda de mafiosos. Entra al programa de protecció de testimonis fins que atesti, però no aconsegueix ocultar-se per molt temps de la banda, per la qual cosa decideix actuar pel seu compte.

La 2

A les 21:55h cine amb Huella de luz

Estrenada l’any 1943 sota la direcció de Rafael Gil i amb la interpretació d’Isabel de Pomés, Antonio Casal, Juan Espantaleón

Saldaña, un home jove i somiador, està emprat en les oficines de l’empresa Manufactures Sánchez-Rei. Com a premi al seu treball, el senyor Rei el convida a passar uns dies en un balneari. Allí, coneix a Lelly, filla d’un fabricant de draps, i decideix fer-se passar davant ella per un milionari.

Cuatro

A les 22:35h s’estrena Rabia

Sèrie protagonitzada per Patricia Vico, Carles Francinco, Adriana Ozores, Concha Cuetos, Paco Tous

Des de feia algun temps, centenars de persones s’estaven sotmetent de forma legal i voluntària a un tractament experimental per guarir diverses malalties molt greus. No obstant això, alguns malalts, desesperats perquè no arribava gairebé la seva última oportunitat per viure, van buscar obtenir aquest tractament de forma clandestina. El govern estava al tant d’això, però no va fer res per impedir-ho. Tot anava bé, fins que mesos després van sortir a la llum desconeguts efectes secundaris que el tractament realitzat de forma il·legal havia provocat en diversos pacients: havien desenvolupat en els seus organismes el virus de la ràbia. Solament va passar en alguns casos, però quan succeïa, els pacients es convertien en persones totalment descontrolades i violentes.

————————————————–

Dimarts

La 2

A les 21:55h cine amb Los chicos

Estrenada l’any 1960 sota la direcció de Marco Ferreri i amb la interpretació de José Luis García, Joaquín Zaro, Alberto Jiménez

Andrés, Carlos, “Espurna” i “El Negre” són quatre joves amics adolescents i treballadors tan preocupats pel seu futur com per sortir amb noies i passar-ho bé. Un dia, Andrés, cansat del seu treball de botons, els comunica als altres que va a llançar-se com a espontani a la plaça de toros.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version