Autor Societat
25 Setembre 2015 a 15:00

53.643 electors podran exercir el seu vot a Rubí

Hi haurà un total de 27 col·legis electorals

En aquestes eleccions autonòmiques, a la ciutat hi haurà un total de 27 col·legis electorals // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

En aquestes eleccions autonòmiques, a la ciutat hi haurà un total de 27 col·legis electorals // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

53.643 rubinencs i rubinenques podran exercir el seu dret a vot en les eleccions autonòmiques del 27 de setembre.

Rubí disposarà de 27 col·legis i 82 meses electorals  per aquests comicis─tres més que a les eleccions municipals del 24 de maig─. L’Escola Mossèn Cinto i les Escoles Bressol Municipals Sol, Solet i La Bruna acolliran les noves meses

Amb motiu de les eleccions al Parlament Europeu, l’any passat ja hi va haver una reorganització de col·legisper tal d’agrupar aquelles seccions amb menys de 500 electors i partir aquelles que havien crescut massa.

En aquest sentit es van crear els nous col·legis de Rivo Rubeo i Ca n’Alzamora ja que cada secció no pot tenir més de 2.500 habitants. Concretament, una part dels electors de Ximelis, Can Serrafossà i La Perla, que fins aleshores votaven al Ramon Llull, ara ho fan al Rivo Rubeo mentre que els residents a la banda esquerra del passeig de Les Torres ─venint del centre de la ciutat─ van passar de votar a la Torre de la Llebre a fer-ho a Ca n’Alzamora. També es van crear noves seccions al Joan Maragall, al Mossèn Cinto, a la Plana de Can Bertran, al Centre Cívic de Ca n’Oriol i al Teresa Altet.

El 22014 va ser al contrari, es van agrupar dues seccions de menys de 500 electors per formar la de l’Escola Montessori.

Switch to mobile version