Autor Societat
21 Agost 2015 a 18:00

PIMEC s’afegeix a la iniciativa 12×12

L’objectiu fomentar la digitalització de les pimes catalanes

TIC // Imatge cedida per PIMEC

TIC // Imatge cedida per PIMEC

PIMEC s’afegeix al 12×12, la iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i el Pla i digital de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu aconseguir que les petites i mitjanes empreses catalanes millorin la seva competitivitat a través de l’adequada implementació i l’ús intel·ligent de les TIC. Això ha estat possible gràcies a la signatura de l’acord per part del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, el director del Departament de Solucions TIC de PIMEC, Andreu Bru, i el fundador i CEO de Tertúlia Digital, Tomàs Cascante.

El 12×12 organitza un Congrés anual, al desembre, que des de la seva primera edició el 2014 pretén esdevenir la Festa de Cap d’Any de les TIC a Catalunya. A més, promou tres esdeveniments presencials d’intercanvi de coneixement inetworking, un cada estació de l’any, i el seu Consell Assessor es reuneix mes a mes per analitzar l’evolució del sector i determinar quin ha estat el tema TIC més rellevant del mes en curs.

L’objectiu del 12×12 és doble: primer, recaptar i difondre informació sobre l’impacte de les TIC en els àmbits de la ciutadania, les empreses i les institucions i posar-la a disposició i debat del sector TIC; i segon, fomentar la digitalització de les empreses dels sectors tradicionals i, en general, fomentar el coneixement i la utilització de les TIC en els sectors de població més exclosos.

Al congrés de desembre d’aquest any, el 12×12 atorgarà un premi a les 4 dones més destacades en 4 especialitats TIC amb l’objectiu de fomentar les vocacions tecnològiques entre un col·lectiu de gran potencialitat, el de les dones, que actualment té molt poca presència al sector.

Switch to mobile version