Autor Futbol
25 Agost 2015 a 13:00

Mal inici de temporada per la U.E. Rubí

La derrota arriba en el temps afegit, UE Rubí 1 – CE Jupiter 2

rubi-jupiter

Estadi Mpal. Can Rosés, 400 espectadors

RUBÍ: Juanmi, Carrasco, Joel Cañaveras, Marc, Dellisola, Mendoza, Kiki, Aleix, Sergi Estrada (Campos 81′), Bartu (Romo 63′) y Jan Lladó (Pau Gené 70′)
JUPITER: Víctor, Escribano, Marc, Mika (Alex Prat 72′), Ahufinger, Sergi Pérez, Santolalla, Vives (Gueri 76′), Josu (Mechi 76′), Kuku y Darbra
ÀRBITRE: Picazo Hernández.
TARGETES: Grogues a Estrada del Rubí al minut 39 i als barcelonins Mika al minut 33, Sergi Pérez al minut 44 i Escribano al 60
GOLS: 1-0 (Jan Lladó 52′); 1-1 (Mechi, 79′); 1-2 (Kuku, 93′).

No ha començat be la lliga pel nou Rubí 2015-2016 desprès de caure per 1-2 davant el nouvingut a Tercera Divisió CE Jupiter.

La primera part ha sigut molt igualada i amb molts intercanvis en la possessió de la pilota. Tot i que els barcelonins han començat més forts, la seva possessió no s’ha transpormat en cap oportunitat realment clara de perill. Un cop passats els primers minuts el Rubí s’ha tret la son de les orelles i ha igualat el joc i ha començat a trenar bones jugades, sobretot per les bandes. Tot i que tampoc ha gaudit de moltes oportunitats, les poques que ha causat han sigut perilloses i han estat a punt d’avançar al marcador els rubinencs. Tot i així a la primera meitat el resultat no s’ha mogut.

A la represa el Rubí ha entrat més endollat tocant be i arribant sobre la portería de Victor. Al minut 52 ha arribat el premi desprès d’una gran jugada personal de Jan Lladó que desprès d’anar-se’n de la defensa visitant encara ha tingut temps per rematar al fons de la xarxa una centrada per banda esquerra fent l’1-0 temporalment.

Tot semblava que el Rubí tenia el domini de la pilota i fins i tot en alguna jugada podria haver arribat la sentència però el Rubí ha pecat d’innexperiència davant un equip molt més experimentat que ha agafat les regnes del partit i ha convertit els últims minuts en un setge sobre la porteria de Juanmi. L’empat ha arribat de les cames de Mechi a falta de 10 minuts per a la finalització de l’encontre amb un gran xut que no ha pogut aturar Juanmi. El cansament ha desmuntat un Rubí. Julià Garcia s’ha vist obligat a treure els puntes de l’equip i pràcticament sense pòlvora s’han afrontat els darrers minuts de l’encontre. Tot just quan semblava que el partit acabaria en empat, i ja amb el temps pràcticament complert Kuku, el jugador més perillòs del partit a l’equip local ha trobat el seu premi i en una jugada de contracop molt ben trenada ha rematat creuat sobre la sortida de Juanmi que poc ha pogut fer per a evitar l’1 a 2. No hi ha hagut temps per més i just desprès de que el Rubí saqués de centre s’ha acabat el partit i s’ha consumat la primera derrota de la temporada per la U.E. Rubí.

Això no ha fet més que començar i el Rubí tindrà una nova oportunitat per estrenar la seva casella de victòries aquest proper dissabte a les 19h ben a prop de casa, a l’Estadi de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat enfrontant-se al Santfeliuenc FC.

Switch to mobile version