Autor Articles i estudis
21 Agost 2015 a 16:00

LOS 4 FANTÁSTICOS

Cuatro_Fant_sticos-220520546-largeAquesta setmana arriba a les nostres cartelleres l’adaptació contemporània d’un clàssic de Marvel, Los 4 Fantásticos. Un nou cas pel detectiu més conegut del món, Mr Holmes, i una nova entrega de la saga National Lampoon´s Vacation, Vacaciones.

LOS 4 FANTÁSTICOS

ACCIÓ-AVENTURA. Director: Josh Trank. Repartiment: Jamie Bell, Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller, Tim Blake Nelson, Toby Kebbell

Es tracta d’una adaptació contemporània dels superherois de Marvel. 4 joves són teletransportats a un univers alternatiu que esl donarà uns poders extraordinaris que hauran d’aprendre a controlar i utilitzar. Els 4 hauran de treballar en equip per lluitar contra un vell amic que es convertirà en el seu enemic.

MR.HOLMES

DRAMA. Director: Bill Condon. Repartiment: Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada, Frances de la Tour, Roger Allam, Philip Davis, Hattie Morahan, Patrick Kennedy, Gioacchino Jim Cuffaro, Shina Shihoko Nagai, Paul Blackwell, Eileen Davies, Sonia Mason, Milo Parker, Zak Shukor

Holmes viu retirat en una vella granja de Sussex al costat de la dona de claus i el seu fill. És l’any 1947, i als 93 anys la seva memoria i capacitat intelectual comença a deteriorar-se quan de sobte se li presenta un desconegut cas.

VACACIONES

COMÈDIA. Directors: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein. Repartiment: Charlie Day, Chevy Chase, Chris Hemsworth, Elizabeth Gillies, Keegan-michael Key, Leslie Mann

Explica les divertides aventures de Rusty Griswold i la seva família durant les vacances quan aquest decideix repetir les que va fer quan era petit. és una nova entrega de la saga National Lampoon´s Vacation.

Switch to mobile version