Autor Societat
5 Agost 2015 a 14:00

Les llistes del cens electoral pels comicis del 27S es podran consultar a partir del 10 d’agost

Es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’OAC

Entre el 10 i el 17 d'agost, les llistes del cens es poden consultar a l'OAC del Centre // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí (Foto: Lídia Larrosa)

Entre el 10 i el 17 d’agost, les llistes del cens es poden consultar a l’OAC del Centre // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí (Foto: Lídia Larrosa)

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va signar el passat dilluns al vespre el decret de convocatòria de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que tindran lloc el diumenge 27 de setembre.

Els rubinencs i rubinenques podran consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada a partir del dilluns 10 d’agost i fins el dia 17. Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a divendres de 8 h a 14.30 h.

També podran comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions, disponible tant en android com IOS, on podran veure quin col·legi electoral el correspon.

Aquelles persones que detectin algun error en la informació de l’Oficina del Cens Electoral, hauran de comunicar-ho a la mateixa OAC.

 

Propera cita electoral, el 27S

Els propers comicis al Parlament de Catalunya tindran lloc el diumenge 27 de setembre de 2015, tal com s’estableix al decret de convocatòria signat aquest dilluns pel president de la Generalitat i publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) aquest dimarts.

La campanya electoral, que durarà 15 dies, començarà a les 00.00 h del dia 11 de setembre i acabarà a les 24.00 h del dia 25 de setembre.

Switch to mobile version