Autor Política
31 Juliol 2015 a 14:00

L’Ajuntament de Castellbisbal ratifica la seva pertinença a l’AMI

Onze dels disset regidors de Castellbisbal van votar a favor

Casa de la Vila de Castellbisbal // Imatge cedida per l'Ajuntament de Castellbisbal

Casa de la Vila de Castellbisbal // Imatge cedida per l’Ajuntament de Castellbisbal

L’Ajuntament de Castellbisbal continuarà adherit a l’ Associació de Municipis per la Independència (AMI) .  Així ho va acordar el Ple de Castellbisbal dilluns al vespre.

Aquesta ratificació es va aconseguir amb els vots favorables d’Alternativa per Castellbisbal (AC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Convergència i Unió (CiU), que van presentar la moció de forma conjunta. Van votar en contra PSC i Ciutadans.

En total van ser 11 vots, tres més que al març del 2012 quan es va aprovar l’adhesió a l’AMI, recordava el regidor d’ERC, Toni Pons qui es va mostrar satisfet per l’increment de regidors independentistes a l’Ajuntament de Castellbisbal.

Els tres grups municipals es van mostrar satisfets per aquest fet, ja que era un dels punts del seus programes electorals.

Per l’altre banda, el regidor del PSC, David Vidal, comentava que “costa d’entendre el posicionament d’Alternativa quan està coalligada amb Entesa que és un partit no independentista”. En aquest sentit la regidora d’AC, Susanna Solé, va explicar que “durant l’anterior mandat, els regidors d’Alternativa sempre van votar a favor de totes les qüestions pro-independència” i va aclarir que durant la campanya “ens vàrem posicionar a favor del procés nacional”. El regidor de Ciutadans, Manuel Lora, va dir estar “totalment en contra” i va demanar “que no es faci cap despesa per a la causa independentista”.

Així doncs, la ratificació a la pertinença a l’AMI es va aprovar amb els vots favorables d’AC, ERC i CiU i amb els vots en contra de PSC i de Ciutadans.

 

Switch to mobile version