Autor Atletisme
21 Juliol 2015 a 14:00

La Cursa de la Festa Major recaptarà fons per l’Oncolliga

Serà el 23 d’agost

Sortida Cursa Festa Major 2014 // Imatge de l'Ajuntament de Castellbisbal (Foto: Aleix Mateu)

Sortida Cursa Festa Major 2014 // Imatge de l’Ajuntament de Castellbisbal (Foto: Aleix Mateu)

La cursa de Festa Major de Castellbisbal tornarà a tenir enguany una vessant solidària. La cursa recaptarà fons per  l’Oncolliga , una entitat destinada a atendre els malalts oncològics així com els seus familiars i amics i es realitzaran accions de sensibilització .

Dels 4 euros que valdrà la inscripció a la Cursa Atlètica, un es destinarà a l’entitat que lluita contra el càncer. La cursa infantil serà gratuïta, però en el moment de formalitzar la inscripció les persones que ho vulguin podran donar un euro a Oncolliga.

De la mateixa manera que es va fer l’any passat, a l’inici de la cursa tots els participants rebran una samarreta solidària per lluir durant tot el recorregut i mostrar, d’aquesta manera, el suport de Castellbisbal a tots els malalts oncològics.

La cursa infantil tindrà un recorregut de 900 metres i la Cursa Atlètica de poc més de 6 quilòmetres.

Les inscripcions a la cursa de la Festa Major, que se celebrarà el dia 23 d’agost,  ja estan obertes i només es poden formalitzar a la web.

La Cursa està organitzada pel club esportiu Mindundis Team amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castellbisbal

 

Projectes solidaris locals 
Oncolliga pren el relleu al projecte Amb en Joel, podem! que va ser la iniciativa solidària escollida en l’edició de 2014 perquè, entre d’altres motius, la persona que la impulsa és castellbisbalenca, malgrat que actualment no visqui al poble.

La secció local d’Oncolliga es va crear a principis d’aquest any, i la primera de les seves accions, que va convertir a la ciutat com un dels municipis amb més recaptació va ser la campanya Posem pebrots al càncer.

Switch to mobile version