Autor Natació
29 Juliol 2015 a 17:00

Gran actuació d’Arlet Oliveras al Campionat d’Espanya Màster

El CN Rubí va participar també al Campionat de Catalunya Open

Arlet Oliveras i Sebastian Ybarra al Campionat Espanya Màsters // Imatge cedida pel CN Rubí

Arlet Oliveras i Sebastian Ybarra al Campionat Espanya Màsters // Imatge cedida pel CN Rubí

La nedadora del CN Rubí, Arlet Oliveras, va realitzar una magnífica actuació al Campionat d’Espanya Màster que va tenir lloc a Saragossa. Oliveras es va endur la medalla d’argent en els 200 papallona, dos bronzes en els 800 lliures i 100 papallona respectivament, a més d’un cinquè lloc en els 400 estils.

El representant masculí de l’entitat, Sebastian Ybarra, va aconseguir una setena posició  en els 100 i 200 lliures, una vuitena en els 100 esquena i una desena en els 50 lliures, on va assolir la seva millor marca personal.

Campionat de Catalunya Open

D’altre banda, dos nedadors del Club Natació Rubí van participar també aquest cap de setmana passat al Campionat de Catalunya Junior i Absolut OPEN, que es disputava a Mataró.

Silvia Martí va ser finalista A a la prova dels 50 metres, on en les classificatòries del matí va aconseguir la seva millor marca personal en piscina de 50 metres. També va disputar les proves dels 100 i 200 lliures i la dels 50 braça. L’altre representat del club va ser Aleix Janer, que va participar en els 50 i 100 lliures.

Switch to mobile version