Autor Cultura
31 Juliol 2015 a 17:00

El Celler de Rubí acollirà per tercer any consecutiu la final dels Premis Vinari

Tindrà lloc a l’octubre

El Celler // Foto: Marta Casas

El Celler // Foto: Marta Casas

Per tercer any consecutiu, el Celler de Rubí, l’emblemàtic edifici modernista que va reobrir les seves portes el 2013 després d’una profunda remodelació, serà l’escenari del tast final dels Premis Vinari, que tindrà lloc a mitjan setembre.

El concurs de vins catalans ja ha tancat la seva fase inicial on s’han avaluat a cegues totes les referències presentades. El nom dels vins finalistes, que es tastaran de nou al Celler de Rubí, es donaran a conèixer un cop fet el recompte de puntuacions.

La puntuació final la faran una vintena de professionals entre els que hi trobem enòlegs, sommeliers, periodistes especialitzats i distribuïdors, entre d’altres.

Els guanyadors dels Premis Vinari 2015 es faran públics en el marc d’una gala que tindrà lloc al mes d’octubre.

 

El Celler, un espai únic

L’Ajuntament de Rubí va començar al 2009 la rehabilitació del Celler un dels principals edificis modernistes dissenyats pel deixeble d’Antoni Gaudí, Cèsar Martinell.

El projecte de rehabilitació va comptar amb una subvenció del Ministeri de Foment de 697.000 euros i una altra de 500.000 euros atorgada pels fons FEDER.

El seu ús actual es base en actes culturals i celebració d’actes socials, alguns d’ells relacionats amb el passat vitivinícola com pot ser el tast final dels Premis Vinari o la Fira del vi.

Des de la seva reobertura, aquest espai ha estat recuperat per a l’ús ciutadà, amb una programació cultural regular i la celebració d’actes socials, alguns dels quals han tingut una vinculació directa amb el seu passat vitivinícola, com és el cas.

 

Switch to mobile version