Autor Triatló - Duatló
14 Juliol 2015 a 14:00

Bona actuació dels triatletes del CN Rubí en el que va de mes

Triatló // Imatge ceidda pel CN Rubí

Triatló // Imatge ceidda pel CN Rubí

Els triatletes del CN Rubí estan tenint unes bones actuacions durant aquest mes de juliol. En aquest sentit, el passat cap de setmana del 6 i 7 de juliol Toni Venteo, Jose Antonio Vázquez Luque, Mònica Crisol i Mònica Boneu van participar a la Triatló de distància olímpica del Pont de Suert, mentre que Oriol Olivan i Maurici Sampons ho van fer a l’Aquatló del Fòrum.

Aquest cap de setmana passat va ser el torn de Maurici Sampsons a l’Aquatló de Torredembarra i per Daniel Olmo que va debutar en distància mig ironman, amb un resultat molt satisfactori a un dels triatlons més populars d’Espanya, el triatló de Vitoria.

Switch to mobile version