Autor Triatló - Duatló
1 Juliol 2015 a 17:00

Bona actuació dels triatletes del CN Rubí a la North West Tri Man

Es va disputar diumenge a Galícia

Triatletes del CN Rubí // Imatge cedida pel CN Rubí

Triatletes del CN Rubí // Imatge cedida pel CN Rubí

D’altra banda, el passat diumenge quatre triatletes del Club Natació Rubí van viatjar fins a As Pontes (Galícia) per disputar la prova de distància ironman i olímpica North West Tri Man.

Manolo González, Lluís García i Jose Luis López participaven a la prova llarga, mentre que Mònica Boneu ho feia a la distància olímpica.

Manolo González, un autèntic especialista en la distància va finalitzar en una màgnifica 8a posició de la general i p primer classificat en el seu grup d’edat de 45-49 anys. era la seva primer ironman després de la seva participació al Campionat del Mòn de Hawaï, i tot i les molèsties que patia al peu fa fer un registre de 9 hores 54 minuts i 9 segons.

Per la seva part, el debutant en la distància Lluís García va anar guanyant posicions a mida que avançava la prova i va finalitzar en 88a posició amb un temps d’11 hores 27 minuts i 54 segons mentre que Jose Luis López, també debutant va acabar en la 167a posició amb un temps de 12 hores 47 minuts i 58 segons malgrat les molèsties al genoll que va patir durant la cursa.

Per la seva part, Mònica Boneu, que també debutava en distància olímpica, va fer una cursa increïble acabant en 13ena posició. Amb una gran natació i un magnífic tram de ciclisme, la Mònica va estar entre els 10 primers la major part de la cursa acabant amb 3 hores 20 minuts i 21 segons.

 

Triatló infantil de Festa Major

Cap de setmana ple d’emocions per la secció de triatló del Club Natació Rubí amb l’organització i celebració de la triatló infantil de Festa Major i la participació de quatre dels nostres esportistes a terres galegues.

La triatló infantil de Festa Major va tornar a ser un èxit com ho demostra  la participació de 120 nens i nenes, que van gaudir d’una prova esportiva adaptada a les seves edats. La cursa es va disputar Club Natació Rubí, els voltants de Can Rosés i a les pistes d’atletisme de la Unió Atlètica Rubí.

La prova, organitzada pel Club Natació Rubí i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i la Unió Atlètica Rubí, s’ha consolidat al calendari de competicions infantils de la Federació Catalana de Triatló.

Switch to mobile version