Autor Cultura
7 Juliol 2015 a 17:00

Anna Roig i L’ombre de ton chien actuen dissabte a Rubí

Forma part del cicle L’estiu es viu al Celler 

Anna Roig i L'ombre de ton chien actuaran al juliol

Anna Roig i L’ombre de ton chien actuaran al juliol // Imatge del web rubi.cat

Anna Roig i L’ombre de ton chien actuaran el proper dissabte 11 de juliol  en el marc del cicle de concerts L’estiu es viu al Celler, que organitza el Servei de Cultura. El recital, d’accés gratuït, s’iniciarà a les 22 h a la plaça del Celler Cooperatiu.

L’actuació forma part de la gira Un pas i 10 i un pas, amb la qual la formació penedesenca de cançó catalano-francesa, Anna Roig i L’ombre de ton chien, commemora enguany el seu 10è aniversari.

El concert servirà per fer un repàs ala seva trajectòria: des de les seves primeres versions de la chanson als temes més coneguts de la seva discografia.

Anna Roig i L’ombre de ton chien han publicat tres discos i han realitzat més de 170 concerts. La banda, un referent en el panorama musical català combina lletres en francès i català, i reivindica l’eclecticisme com un dels puntals de la seva proposta musical. El grup el formen Anna Roig, veu i compositora; Carles Munts, baix; Magí Batalla, guitarra; Carles Sanz, piano; i Ricard Parera, bateria.

 

 L’estiu es viu al Celler
Aquesta actuació serà la segona del cicle L’estiu viu al Celler. El programa d’actuacions es va estrenar el passat 4 de juliol amb l’actuació de Gemma Humet Quartet i es tancarà el 18 de juliol amb la banda WOM.

Tots els concerts són gratuïts i compten amb servei de bar per als assistents.

 

Switch to mobile version