Autor Societat
14 Juny 2015 a 16:00

Subtilis guanyador dels Premis Emprenedor XXI a Catalunya

El guardó correspon a 5.000 euros i un curs d’acceleració

Lliurament // Imatge cedida per La Caixa

Lliurament // Imatge cedida per La Caixa

L’empresa Subtilis ha guanyat l’edició 2015 dels Premis Emprenedor XXI a Catalunya. El guardó està impulsat per La Caixa i coatorgat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través d’Enisa (Empresa Nacional d’Innovació) amb l’objectiu de reconèixer els emprenedors més innovadors d’Espanya. A Catalunya els premis els coordina l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa.

El lliurament ha estat presidit per la segona tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens i  president de Barcelona Activa, Jaume Masana, director territorial de La Caixa a Catalunya, Jordi Nicolau, director territorial de La Caixa a Barcelona i el conseller delegat d’Enisa, Bruno Fernàndez. Jaume Masana ha reconegut l’actitud dels emprenedors que tot i la crisi han decidit sortir a guanyar-se la confiança de la societat, per altra banda, Jordi Nicolau, destaca: “Emprendre suposa recuperar valors que semblen haver caigut en l’oblit: esforç, capacitat de sacrifici, compromís, respecte, diàleg, humilitat i aspiració o cerca del bé comú”.

L’empresa guanyadora, Subtilis, és una empresa que va incubar-se als laboratoris de la Universitat Politècnica de Catalunya dedicada al disseny i la fabricació d’inserts ossis sintètics biomimètics per tractar problemes i malalties òssies. El premi correspon a 5.000 euros en metàl·lic i la participació en un curs d’acceleració del negoci a la Universitat de Cambridge, especialment dissenyat per a emprenedors de tot el món, denominat Ignite Fast Track.

A més d’un any d’accés al programa d’acompanyament que impulsa la gestora de capital risc de La Caixa , Caixa Capital Risc, i que recolza als emprenedors en la cerca de mercats, sectors i persones que poden ser claus per al desenvolupament de la seva empresa. El programa inclou missions especials a Silicon Valley, Tel Aviv i Nova York i activitats de formació i networking.

També com a guanyadora, Subtilis, participarà en la fase nacional dels Premis Emprenedor XXI on competirà per un premi de 20.000 euros que donarà a conèixer el mes d’octubre a la gala oficial de lliurament dels Premis Emprenedor XXI.

 

En aquesta edició les empreses que han quedat finalistes han estat Agricolum, First Vision, Mint Labs i Usmima.

Switch to mobile version