Autor Societat
30 Juny 2015 a 17:00

Sessions de cinema a la fresca a l’Ateneu

Gran Hotel Budapest, Rastres de Sàndal, Boyhood. Moments d’una vida

L’actor Ellar Coltrane protagonitza 'Boyhood. Moments d’una vida', un film que es projectarà el 24 de juliol a l’Ateneu // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

L’actor Ellar Coltrane protagonitza ‘Boyhood. Moments d’una vida’, un film que es projectarà el 24 de juliol a l’Ateneu // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ateneu Municipal de Rubí aposta en la programació d’estiu d’enguany pel bon cinema a la fresca. En aquest sentit l’equipament acollirà la projecció d’una petita selecció de pel·lícules destacades de l’any 2014 els divendres 10, 17 i 24 de juliol.

La primera de les tres projeccions que acollirà serà Gran Hotel Budapest, guanyadora del Globus d’Or a la millor pel·lícula de comèdia del 2014. Explica la història d’un respectat conserge d’un reconegut hotel europeu del període d’entreguerres, que inicia una peculiar relació d’amistat amb un empleat a qui converteix en el seu protegit. La trama gira entorn al robatori i recuperació d’una pintura renaixentista de gran valor, així com al voltant de la batalla que enfronta els membres d’una família amb motiu d’una immensa fortuna en un període d’aixecament on Europa es va transformar, la primera meitat del segle XX.

El divendres 17 de juliol serà el torn de Rastres de Sàndal, guanyadora del premi a la millor pel·lícula de l’any que atorga l’Acadèmia del Cinema Català. Després de la mort de la seva mare, una actriu índia d’èxit, La Mina, es separada a la força de la seva germana petita, Sita. En la seva cerca descobreix que ara la seva germana va créixer a Barcelona sota el nom de Paula i és biòloga. La Paula, sense records del seu passat i origen, engega un viatge cap a la seva veritable identitat amb l’ajuda d’en Prakash, un atractiu immigrant que ven pel·lícules de Bollywood al barri del Raval

L’últim divendres del mes la pel·lícula serà Boyhood. Moments d’una vida, guanyadora del Globus d’Or a la millor pel·lícula de drama del 2014. Va ser rodada al llarg de 12 anys i reflecteix els alts i baixos d’una família moderna al llarg de més d’una dècada.

Es duran a terme als jardins de l’Ateneu i són gratuïtes. L’aformaent serà limitat i la projecció començarà a les 22h. També hi haurà servei de crispetes.

Switch to mobile version