Autor Societat
2 Juny 2015 a 09:30

Rubiinforma i Rubí a mà signen un conveni de col•laboració

Sumar és important

Portada de juny de Rubí a mà

Portada de juny de Rubí a mà

Avui neix a Rubí una nova publicació, gratuïta i en paper, que de moment s’editarà de forma mensual: Rubí a mà, dirigida per l’Oriol Pérez.

En aquest moments de crisi econòmica, es tracta d’una bona noticia. Aquest projecte compta també amb la inclusió de tota la informació de Rubí a l’app Vallèsoccidental on es podran trobar noticies locals constantment actualitzades, guia de comerç local, agenda cultural, etc.

Tot això és possible gràcies al Conveni de col·laboració entre les dues empreses que crearà sinergies comunes ja que  s’aprofitarà l’equip comercial de Rubí a mà i l’equip de redacció de Rubiinforma per donar un important impuls a les dues publicacions (web i paper) i a l’app.

Esperem poder comptar-vos entre els nostres lectors i que la publicació us agradi.

Switch to mobile version