Autor Futbol sala
2 Juny 2015 a 17:00

L’Esportiu Rubí masculí es manté un any més a Tercera

Victòria amb suspens final a La Llana contra el Gavà

Esportiu Rubí masculí // Foto: Jaime Blanco

Esportiu Rubí masculí // Foto: Jaime Blanco

ESPORTIU RUBÍ 5-4 FS GAVÀ

El treball dels nois de Rafa Merino ha donat els fruits esperats. La jove plantilla de l’Esportiu Rubí ha mantingut l’equip a Tercera Nacional després de vèncer al Gavà per un ajustat 5-4 a casa. Malgrat que el rival no s’hi jugava res el matx va ser força complicat ja que els rubinencs van haver de remuntar un 0-2 en contra a la primera part i no van respirar tranquils fins que va sonar la botzina final. Amb tot, l’alegria va ser completa a les files dels vallesans.

Depenien de sí mateixos per assegurar la permanència. Només calia una victòria i amb l’escenari i el rival a favor no semblava que s’hagués d’escapar. I no es va escapar, però els nervis dels joves jugadors de l’Esportiu Rubí van dificultar la consecució de l’objectiu. Als 10 minuts es veien 0-2 al marcador i abans del descans la rauxa de l’equip i els gols de Mario i Duro van empatar el matx. La història seria diferent al segon temps i els rubinencs van dominar amb comoditat. A falta de cinc minuts el matx va quedar encarrilat amb el 5-2 malgrat que dos gols del Gavà van mantenir el suspens fins el final.

Switch to mobile version