Autor Societat
10 Juny 2015 a 17:00

L’AUP dóna suport a la plantilla de Zeta Espacial

Estan en vaga indefinida des de fa tres mesos

Treballadors de Zeta Espacial // Imatge cedida per l'AUP

Treballadors de Zeta Espacial // Imatge cedida per l’AUP

L’assemblea de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) va acordar mostrar la seva solidaritat amb la plantilla de Zeta Espacial, en vaga indefinida des de fa més de tres mesos, des de les 9h fins a les 11 h. del matí  tots els dies.

Entre els objectius d’aquesta vaga hi ha l’aplicació del conveni col·lectiu així com l’aplicació de la normativa en matèria de Seguretat i Salut Laboral, incompliment que ha portat als representants dels treballadors a presentar diverses denúncies davant l’Inspecció de Treball de la Generalitat.

L’assemblea de l’AUP ha fet una crida per donar suport a la plantilla en vaga des de fa mesos, anant a les portes de la fàbrica, situada davant el camp de futbol de la UE Rubí a Can Rosés, i mostrant notes de solidaritat.

Switch to mobile version