Autor Esports
24 Juny 2015 a 12:00

La UP Les Torres-Rubí guanya el Ciutat de Barcelona

La tripleta està formada per José Melero, Javi Ortiz i José Luis Delgado

Tripleta de la UP Les Torres-Rubí // Imatge cedida per la UP Les Torres-Rubí

Tripleta de la UP Les Torres-Rubí // Imatge cedida per la UP Les Torres-Rubí

La tripleta de la UP Les Torres-Rubí, formada per José Melero, Javi Ortiz i José Luis Delgado, es va fer amb el Ciutat de Barcelona el passat 14 de juny. Després d’una primera fase perfecta van aconseguir arribar a la final en la qual es van enfrontar a una selecció de la Federació Francesa formada per Simón Cortés, Frederic Perrin i Benji Renaud.

Els rubinencs es van imposar per 13 a 7 a la tripleta francesa integrada per campions del món. Aquest torneig és el més important a nivell internacional organitzat per la Federació Catalana de Petanca. Van participar un total de 95 tripletes vingudes de França, Mònaco, Holanda, Algèria, Tunísia i de diferents comunitats autònomes. A la categoria de fèmines, la rubinenca Cynthia Arrabal va aconseguir el subcampionat participant amb la selecció valenciana. En aquesta ocasió van perdre la final enfrontant-se a la selecció francesa.

La dobleta de juvenils formada per Óscar Zamorano i Tomás Santos va aconseguir el subcampionat classificant-se per al Campionat d’Espanya que se celebrarà al setembre a Ceuta. El gran campionat que van fer no es va poder veure reflectit en la final on van perdre contra la tripleta del CP El Prat per un ajustat 13-8. La dobleta de sèniors es va fer amb un meritori 4t lloc. Javi Ortiz i Adrián Trujillo van aconseguir arribar a fins a les semifinals on no van poder desplegar tot el seu joc.

Aquest dissabte, en plena Festa Major, se celebra l’Open Nacional Ciutat de Rubí 4º Memorial Antonio Jiménez “Pirri”. Participaran un total de 64 tripletes on destaca la participació de la selecció espanyola Sub-23, que participarà a l’octubre en el Campionat d’Europa i en el qual està seleccionat el jugador de la UP Las Torres-Rubí Sergi Rodríguez.

Luis Julián

Switch to mobile version