Autor Economia
14 Juny 2015 a 10:00

La Cambra de Terrassa apropa serveis logístics a les empreses

Aquests serveis corresponen al Port de Barcelona

Visita al Port de Barcelona // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

Visita al Port de Barcelona // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

El passat 3 de juny, un grup de 12 directius de les empreses B.Braun Surgical i Pulcra Chemicals van participar en una visita a les instal·lacions del Port de Barcelona, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. En el transcurs de la trobada, la delegació empresarial va conèixer els serveis logístics integrats de distribució i transport de l’entitat portuària de la mà de Joan Carbonell, responsable de Cadenes Logístiques del Port de Barcelona, i van participar en la presentació de la nova terminal de contenidors Barcelona Europe South Terminal (BEST).

La visita forma part d’un pla de col·laboració entre la Cambra de Terrassa i el Port de Barcelona, pel qual l’entitat terrassenca donarà a conèixer l’oferta de serveis logístics que el Port de Barcelona ofereix al col·lectiu empresarial per afavorir les seves activitats internacionals d’exportació i importació de mercaderies.

El Port de Barcelona ha estat pioner en el desenvolupament de serveis logístics vinculats a l’activitat portuària i avui és considerada la principal plataforma de distribució de mercaderies del sud d’Europa. Entre les més de 130 empreses instal·lades fins ara en la ZAL (Zona d’Activitats Logístiques) del Port de Barcelona hi figuren els primers transitaris i operadors logístics espanyols i internacionals, així com grans multinacionals amb necessitats de distribució global. La ZAL ofereix a les empreses amb activitat internacional serveis integrats de distribució i transport de mercaderies.

Switch to mobile version