Autor Cultura
11 Juny 2015 a 11:30

El cartell de Cristóbal Domínguez Aguiló serà la imatge de la Festa Major 2015

El cartell s’anomena “Amb la festa al cap”

Cartell de la Festa Major de Rubí // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Cartell de la Festa Major de Rubí // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

El cartell “Amb la festa al cap”, creat per Cristóbal Domínguez Aguiló, serà la imatge gràfica de la Festa Major 2015 de Rubí, que tindrà lloc entre el 26 i el 29 de juny. L’obra representa diversos personatges propis de la celebració, com els castellers, els diables i els dansaires de l’Esbart, al voltant de la figura protagonista del Roc, el gegant de Rubí. Totes les figures estan realitzades amb plastilina i s’han reproduït amb tot luxe de detall.

Domínguez és un dissenyador gràfic d’Alcantarilla (Múrcia) que treballa des de fa més de 20 anys al sector de la comunicació, compatibilitzant les tasques de creatiu, dissenyador, director d’art i il·lustrador. El seu treball s’ha imposat entre el total de 28 que s’han presentat a la present edició del Concurs de cartells de Festa Major. Tot i que la majoria d’aquestes obres són d’autors rubinencs, també hi figuren cartells realitzats per persones d’altres municipis de Catalunya i de l’Estat. Com a guanyador del concurs, Domínguez rebrà un premi de 1.500 euros.

A banda de reproduir-se com a cartell de la festa i portada del programa d’activitats, l’obra guanyadora es podrà veure entre el 18 de juny i el 5 de juliol al Punt d’Informació de l’Antiga Estació juntament amb altres 14 cartells seleccionats pels jurat del certamen. Els treballs que s’hi mostraran seran “Amb la festa al cap”, “Els amfitrions Roc i Paula”, “Fem pinya, fem Festa Major”, “Rauxa i seny-Seny i rauxa”, “Tot és festa”, “El piromusical”, “El Bòdum en estat líquid”, “Posa-te-les”, “Festivitat”, “Anem de festa”, “Cuca de llum”, “Ciutat jove”, “Rubí viu la Festa Major al carrer (1)”, “Rubí viu la Festa Major al carrer (2)”, i “No diguis que no tens on triar”.

Switch to mobile version