Autor Futbol
15 Juny 2015 a 14:00

Comença el ball de jugadors a la UE Rubí

El club confirma les baixes de Collado, Castilla i Castell

Guillem Castell

El defensa Guillem Castell fa el salt a la Segona B // Foto: Jaime Blanco

El mercat de fitxatges a Tercera Divisió ja ha arrencat i a la UE Rubí s’han donat ja els primers moviments. Han estat en forma de baixa, però també s’ha confirmat la renovació de Julià Garcia com a entrenador. El veterà tècnic de Sabadell seguirà un any més al capdavant de la banqueta de Can Rosés i s’espera que mantingui a tots els seus ajudants. Serà ja la tercera temporada i la segona completa si no passa res.

Els jugadors que marxen són tres que han estat peces clau en aquest any. D’una banda, el porter Imanol Castilla tornarà al Vilassar de Mar. El de Mataró va fitxar al gener procedent del club maresmenc i amb el seu fitxatge baixarà una categoria ja que l’any vinent jugarà a Primera Catalana. Qui segueix a Tercera és Jonatan Collado, doncs canvia Can Rosés pel Sagnier i l’any vinent defensarà els colors del Prat. I finalment Guillem Castell competirà a Segona B a les files de l’Hospitalet. El jove defensa balear arriba a la Feixa Llarga de la mà de l’ex entrenador del Rubí Martí Cifuentes, que enguany ha fitxat pel club del Baix Llobregat.

Pendents de cobrament

D’altra banda, els jugadors encara resten pendents de cobrar les mensualitats endarrerides. Plantilla i directiva van signar un acord pel qual cobraran, com a molt tard, el dia 30 d’aquest mes. Tot dependrà de quan ingressi l’ajuntament de Rubí una subvenció a les arques del club. De moment, però, els pagaments no s’han efectuat encara.

Switch to mobile version