Autor Bàsquet
1 Juny 2015 a 14:00

El CB Castellbisbal, subcampió de Copa Catalunya

Perd contra l’Igualada per un marcador molt ajustat

CB Castellbisbal-CB Igualada

Gran partit entre CB Castellbisbal i CB Igualada // Imatge del web basquetcatala.cat

CB IGUALADA 67-65 CB CASTELLBISBAL

Amb l’ascens a EBA a la butxaca ja només queda posar la cirereta al pastís amb el títol de campió de Copa Catalunya. Malauradament no ho va aconseguir i s’haurà de conformar amb el subcampionat després de jugar una final a quatre a un nivell altíssim. El títol va anar a parar a l’Anoia ja que el CB Igualada es va imposar als vallesans després d’un partit preciós i molt disputat al Plana Lledó de Mollet del Vallès. El 67-65 final va fer justícia al que es va veure.

La primera part va tenir un quart per cada equip. El Castellbisbal va imposar-se amb claredat al primer (15-22) i un parcial de 9-0 va decantar el segon per l’Igualada de forma clara (20-11). El 35-33 va ser l’avantsala del que es veuria a la segona meitat. Matx obert entre dos grans equips i alternatives constants al joc. Els nois de Raul Martínez van saber refer-se del 52-46 al final del tercer quart i van arribar amb opcions al final, però la victòria va caure definitivament del costat igualadí.

Switch to mobile version