Autor Natació
3 Juny 2015 a 11:30

Arlet Oliveras es converteix en Tricampiona de Catalunya

La seva companya Silvia Marti ha estat record del Club en 50 lliures

Arlet oliveras // Imatge cedida pel Club Natació Rubí

Arlet oliveras // Imatge cedida pel Club Natació Rubí

Tres esportistes del Club Natació Rubí van participar al XXXI Campionat de Catalunya de Natació Màster els passats dies 30 i 31 de maig a la piscina de 50 metres Pere Serrat de Barcelona. L’Arlet Oliveras, en categoria femenina, va competir en 4 proves, conquerint 3 medalles d’or i convertint-se en tres vegades campiona de Catalunya en els 400 estils, 200 papallona i 100 papallona, a més d’una medalla d’argent en els 100 lliures.

Sebastià Ybarra, en categoria masculina, es va penjar la medalla de bronze en els 100 esquena i conquerint dos quarts llocs en els 50 i 100 lliures i un sisè lloc en els 200 lliures. Josep Manel Mayoral va fer vuitè i novè llocs en els 50 papallona i 50 lliures respectivament.

L’equip de natació també va estar present a Manresa, on es disputava la jornada de Lliga Catalana Absoluta, amb la participació de Silvia Martí, Anna Ybarra i Aleix Janer. Cal destacar el record absolut del Club en la prova dels 50 lliures, per part de Marti, amb un registre de 27 segons i 40 centèsimes.

Switch to mobile version