Autor Cinema, teatre i televisió
1 Juny 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 1 i dimarts 2 de juny

Dredd

Dredd

Dilluns

Antena 3

A les 21:45h Nieves Álvarez anirà a El Hormiguero

La model espanyola coneguda arreu del món que es va retirar de les passarel·les l’any 2002 rememorarà al plató de Pablo Motos algunes de les anècdotes més divertides de la seva carrera.

La 2

A les 22:05h cine amb Don Quijote de la Mancha

Estrenada l’any 1947 sota la direcció de Rafael Gil i amb la interpretació de Rafael Rivelles, Sara Montiel, Fernando Rey

El gentilhome don Alonso Quijano ha llegit multitud de llibres sobre gestes de cavallers fins al punt de obnubilar la seva ment. Un dia decideix sortir a desfer malifetes, i com a cavaller El Quixot defensar la justícia i ajudar als humils. Prendrà com a escuder a Sancho Panza un home senzill i afable, tot sentit comú, que constituirà el contrapunt del seu noble company.

———————————

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb Dredd

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Pete Travis i amb la interpretació de Karl Urban, Olivia Thirlby i Lena Headey

En un futur proper, Amèrica del Nord s’ha convertit en un erm assolat. Una única i gran megalópolis s’estén al llarg de la costa est: Mega City 1, que compta amb una població de més de 800 milions de persones, cadascuna és un infractor en potència.

Antena 3

A les 21:45h Jon Plazaola i Óscar Terol visitaran El Hormiguero

Dos dels protagonistes de la sèrie “Allí Abajo ” aniran al plató de Pablo Motos per parlar de l’experiència que han viscut amb el rodatge de la sèrie.

La 2

A les 22:00h cine amb La busca

Estrenada l’any 1966 sota la direcció de Angelino Fons i amb la interpretació de Jacques Perrin, Emma Penella i Sara Lezana

Principis del segle XX. Un jove de províncies arriba a Madrid amb l’objectiu de guanyar-se la vida. Comença a treballar en una pensió miserable en la qual treballa la seva mare, després en el taller d’un sabater oncle seu, més tard aprenent de tahona. Però la seva feblesa física i mental el van fent caure a poc a poc al món de la delinqüència i la prostitució.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version