Autor Societat
25 Juny 2015 a 14:00

L’Ajuntament millora la il·luminació de diversos accessos de Sant Muç

La llum que s’instal·larà serà amb tecnologia LED

muç

Urbanització Sant Muç. // Imatge cedida per l’AJuntament de Rubí.

L’Ajuntament de Rubí ha començat els treballs per dotar de nova il·luminació diversos accessos a la urbanització de Sant Muç. L’empresa adjudicatària és Sociedad Española de Construccioes Eléctricas, SA (SECE). L’import d’aquesta actuació és de 155.980,10 euros i té una durada prevista d’un mes i mig.

En el marc d’aquest projecte es preveu la instal·lació de nous punts de llum als vials d’accés a Sant Muç: al carrer de Can Bosc, al carrer de l’Ermita i al Camí Antic de Rubí. Segons el Consistori, l’objectiu d’aquestes actuacions és millorar la seguretat de la circulació en aquests trams, reduint-ne la sinistralitat. “Aquest nou equip de govern s’ha imposat el compromís de millorar la qualitat de vida dels rubinencs i rubinenques que viuen a les urbanitzacions. L’ampliació de la il·luminació a les vies que porten a Sant Muç és la primera de les millores que volem implantar aquest mandat”, ha assegurat la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas.

Concretament, s’instal·laran punts de llum amb tecnologia LED, suportats sobre columnes d’acer galvanitzat de set metres d’alçada. Aquesta tecnologia és la que actualment ofereix un menor consum energètic i, a la vegada, un gran rendiment lumínic. Els treballs s’han iniciat a l’accés del c. Avellaners – c. Can Bosc.

Switch to mobile version