Autor Futbol
18 Maig 2015 a 09:30

El Rubí tanca la temporada amb una derrota al derbi

Cauen a casa per 2-3 contra el Terrassa

Rubí-Terrassa

David López ha format d’inici de davanter centre // Foto: Jaime Blanco

UE RUBÍ 2-3 TERRASSA FC

Rubí: Buyo, Kiki, Torres, Castell, Marc, Díaz, Ávila (Guillermo, 74′), Díaz, Vila (Álex, 45′), Carricondo, Pla (Bou, 65′) i David López

Terrassa: Ortega, Serrano (Montero, 69′), Puntí, Sergi Pérez, Javi González, Fuentes, Montoro, Batanero (Maldonado, 87′), De la Torre, Gallego i Matamala (Vilajosana, 74′)

Gols: 0-1: Batanero (12′); 0-2: Matamala (12′); 0-3: Matamala (14′); 1-3: Kiki (71′); 2-3: Álex (85′)

Àrbitre: Raul Calle Martínez. Grogues per Kiki (Rubí).

Prometia molt aquest partit quan es va produïr el sorteig i al final el que es va jugar va ser un derbi vallesà amb pocs alicients. Ni el Rubí va poder tancar una temporada molt intensa amb una victòria davant la seva afició ni el Terrassa es va poder ficar en playoff. Ben cert és que els egarencs tenien molt poques possibilitats, però van marxar al descans com a quarts classificats. I es que la victòria del Figueres al camp de la Pobla allunyava als nois de Pirri pel goalaverage desfavorable amb els empordanesos.

El Terrassa no es va classificar al playoff i no va ser per que el Rubí s’ho impedís. Finalment no va haver-hi revenja pel que va succeïr l’any passat, doncs la sortida al camp dels de Julià Garcia va ser francament per oblidar. Al minut 2 Batanero sorprenia amb un xut ras llunyà precedit d’una jugada assajada i obria la llauna. La resposta local va ser un cop de cap de Torres a la sortida d’un córner que es va estavellar al travesser. Semblava que el partit s’equilibraria.

Plena efectivitat egarenca

A partir d’aquí les forces es van equilibrar, però llavors va aparèixer Matamala per encarrilar el partit. Primer va rematar a una bona centrada de De la Torre des de l’esquerra i després va culminar un gran contracop amb un xut ras ajustat al pal de Buyo0-3 i només havien transcorregut 15 minuts de partit. Clar, que el Rubí podia haver escurçat distàncies si Vila o Pla haguéssin encertat algunes de les que van tenir abans de la mitja part. Al descans tot estava coll amunt pels de Julià Garcia. Els de Pirri, al seu torn, guanyaven amb solvència i tenien els resultats dels rivals directes a favor.

A la segona part no va passar gairebé res fins els darrers 20 minuts. El Terrassa dominava a plaer i estava més pendent de la radio que del partit. El Rubí ho intentava, però havia de lluitar contra el rellotge. L’entrada de Xavi Bou va donar energia a un conjunt local necessitat i el jove extrem ha aprofitat l’oportunitat per servir a Kiki l’1-3. Minuts més tard Álex Fernández posava una mica més d’emoció al derbi amb un gran xut creuat. Era el 85′ i els de Julià Garcia van trepitjar l’àrea un parell més de cops sense fortuna. Els tres punts, els darrers de la temporada, van marxar cap a Terrassa.

Bona temporada malgrat el final

El Rubí acaba la 2014/2015 en vuitena posició amb 54 punts i un balanç de 14 victòries, 12 empats i 12 derrotes. A la primera volta va sumar 36 punts (una sola derrota) i a la segona n’ha sumat només 19. Això sí, l’equip ha mantingut opcions reals de playoff fins la jornada 37, però els números del 2015 les han ensorrat poc a poc. Com a dada significativa Boris Garrós acaba com a màxim golejador de l’equip (10 gols) tot i marxar al gener a l’Hospitalet. I el defensa Aitor Torres suma un total de 3322 minuts jugats, el que suposa que només s’ha perdut 98 en tota la temporada.

La feina a partir d’ara a Can Rosés serà la de solucionar el problema dels impagaments i perfilar l’equip per la temporada vinent. S’espera que hi hagin moltes sortides ja que la gran temporada que han fet alguns jugadors ha cridat l’atenció a equips de categories superiors. Això sí: tot apunta a que el cos tècnic que lidera Julià Garcia seguirà un any més.

Switch to mobile version