Autor Futbol
11 Maig 2015 a 11:00

El Rubí s’acomiada definitivament del playoff

Cau contra el cuer ja descendit i no té opcions matemàtiques

Vilassar-Rubí

Intens partit el viscut al Xevi Ramón // Foto: Jaime Blanco

UE VILASSAR DE MAR 2-1 UE RUBÍ

Vilassar: Ramos, Santiago (Molina, 65′), Jose, Peque, Josu, Pujol, Morales, Mendoza, Borrell (Guillem, 70′), Jordi Sánchez (Galeano, 81′) i Riki

Rubí: Castilla, Kiki (Ávila, 78′), Torres, Fontanils, Castell, Álex (Marc, 56′), Díaz, Collado, Carricondo, David López i Pla (Cervantes, 56′)

Gols: 1-0: Borrell (1′); 2-0: Jordi Sánchez (44′); 2-1: David López (90′)

Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez. Grogues per Peque, Riki, Santiago i Molina (Vilassar) i Díaz, Collado, Marc i Cervantes (Rubí). Expulsats per doble groga Peque (Vilassar) i Collado (Rubí)

El Rubí va desaprofitar la darrera oportunitat d’enganxar-se al tren del playoff d’ascens a Segona B i el Vilassar va acomiadar la Tercera Divisió com a local amb una gran victòria. L’equip maresmenc es va imposar per 2-1 a un conjunt vallesà molt tocat per la situació extraesportiva que viu. Una situació que es va reflectir sobre la gespa del Xevi Ramón ja que els de Julià Garcia no van donar la sensació de controlar el matx. Els de Toni Romero, en canvi, van signar una bona actuació que els va conduïr a la victòria.

Si alguna cosa va tenir el matx va ser intensitat i emoció. Una intensitat condicionada pel matiner gol de Borrell als 37 segons del xiulet inicial. L’extrem es va plantar davant Castilla i va definir al pal llarg de l’ex porter del Vilassar. Tots els plantejaments es van trencar i el Rubí es va veure obligat a treballar per remuntar immediatament després. I es va aixecar, però més a empentes i rodolons que no amb joc. Álex Fernández la va tenir per igualar el marcador amb un xut llunyà, però Ramos va el va refusar. Abans del descans Jordi Sánchez va fer el segon gol en una jugada calcada a la del primer gol i va posar el partit molt favorable al seu equip i molt coll amunt pels rubinencs.

Que passi el temps 

El Rubí va haver de lluitar tota la segona part contra un equip que es va guardar les esquenes, contra el desavantatge de dos gols i contra el rellotge. A més, l’equip mentalment estava molt tocat perquè les coses no sortien. Els de Julià Garcia tenien la pilota, però no la claredat ni la capacitat de generar joc gràcies al gran treball dels de Romero. Collado va tenir la millor ocasió als cinc minuts de la represa i un Ramos molt segur va aturar el xut amb l’esquerra del jove atacant. El temps passava (que era el que volia el Vilassar) i no succeïa res. Ni tan sols quan Peque va ser expulsat per doble groga, doncs Collado també va deixar als seus amb 10 per protestar.

Abans del final del partit David López va marcar el gol de l’honor pel Rubí. Un gol que maquillava el marcador perquè ja no servia per creure en la remuntada, doncs va arribar ben entrat l’afegit. L’equip tancarà la temporada amb un derbi vallesà contra el Terrassa. Els de David Pirri visitaran Can Rosés amb opcions encara de jugar el playoff.

Switch to mobile version