Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 Maig 2015 a 08:00

Monument a les víctimes de la rierada

Monument a les víctimes de la rierada // Foto: Sergi Colomer

Monument a les víctimes de la rierada // Foto: Sergi Colomer

Una vista del monument a les víctimes de totes les persones que van perdre la vida un tràgic 25 de setembre de 1962, en què una crescuda de la Riera de Rubí va arrasar amb tot el què trobava al seu pas. Arrel d’aquesta tragèdia, dos anys més tard es construïa a Rubí el barri 25 de setembre.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version