Autor Futbol
3 Maig 2015 a 17:30

El Rubí s’allunya del playoff

L’empat contra el Martinenc el deixa a quatre punts a falta de dues jornades per acabar la lliga

Rubí-Martinenc

Com els seus companys Jonatan Collado ha estat desencertat de cara a porteria // Foto: Jaime Blanco

UE RUBÍ 0-0 FC MARTINENC

Rubí: Buyo, Kiki, Fontanils, Torres, Castell, Díaz, Álex (Marc, 77′), Vila (Guillermo, 71′), Carricondo (Cervantes, 65′), Pla i Collado

Martinenc: Carulla, Álex Fernández, Suárez, Alburquerque, Vall, Pau (Acosta, 74′), Céspedes, Serrano, Pitu, Velillas i Elhadji (Eric, 70′)

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón (delegació de Sabadell). Grogues per Fontanils, Torres i Collado (Rubí) i Velillas i Pau (Martinenc)

Matemàticament encara és possible, però tenint en compte que el Rubí es troba a quatre punts del Prat quan només resten sis en joc (i amb el goalaverage perdut) es fa molt difícil assolir la quarta plaça. L’empat dels de Julià Garcia contra un necessitat Martinenc i la victòria pratenca contra el Terrassa deixa als rubinencs virtualment fora del playoff d’ascens a Segona B. La manca de punteria dels jugadors rubinencs ha marcat la tònica d’un partit altament disputat i amb moltes alternatives al joc.

Rubí i Martinenc han ofert un partit vistós malgrat el resultat final. Tots dos equips han buscat amb insistència la porteria rival, però a l’hora de rematar les jugades ha faltat contundència. La possessió ha estat clarament local, però el conjunt del barri del Guinardó de Barcelona s’ha plantat molt bé i ha impedit rematades amb comoditat. Álex Fernández ho ha provat de lluny i ha fet volar Carulla per evitar el gol local. A l’altra banda, un hiperactiu Serrano duia el perill, però la més clara l’ha tingut Elhadji amb un xut dins de l’àrea que ha sortit alt. El resultat al descans ha estat d’empat a zero, però la segona part es presentava molt oberta.

Mateix guió

Millor sortida a la represa dels homes d’Agustín Vacas. Vall ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner als primers minuts, però el Rubí s’ha refet i ha trepitjat l’àrea de Carulla més cops fins el final del matx. Kiki i Pla han tingut dos u contra u davant el porter vermell que no han encertat a marcar i Díaz ha rematat fluix una bona assistència d’Álex. El Martinenc han pogut marcar per mitjà d’un xut de Serrano que ha anat al lateral de la porteria i en un altre de Velillas que ha sortit per sobre del travesser.

Amb el partit trencat i ple d’anades i tornades l’última l’ha tingut el jove Guillermo Torres. El seu xut, molt tou, l’ha aturat Carulla sense problemes. Amb el xiulet final s’han esvaït dos punts claus per seguir en la lluita per la quarta posició, però Julià Garcia ha optat per veure la part positiva: “En la situació en la que estem hem de valorar aquest empat moltíssim”. El tècnic del Rubí, a més, s’ha desfet en elogis cap a la plantilla i afirma que “a final de temporada ens haurien de donar un trofeu a l’esforç”.

Últim desplaçament

El proper diumenge el Rubí jugarà el darrer partit lluny de Can Rosés. Visitarà al cuer ja descendit de Tercera, el Vilassar, amb la intenció de guanyar i esperar una punxada que els permeti arribar amb alguna possibilitat a l’última jornada. Els dos caps de setmana que resten fes jugaran tots en horari unificat (12 h).

Switch to mobile version