Autor Esports
7 Maig 2015 a 16:00

El CRE ONCE Barcelona organitza la 23ena Festa de l’Esport

Hi participaran més de 130 nens i nenes

 Imatge del web wikipedia


Imatge del web wikipedia

El Centre de Recursos Educatius (CRE) ONCE Barcelona organitza aquest divendres 8 de maig a les 9.45h la Festa de l’Esport que enguany arriba a la 23ena edició. Pel matí els participants practicaran atletisme, natació, goalball, futbol sala, ciclisme en tàndem i per la tarda hi haurà un important ventall de tallers i activitats.

La festa té com  objectiu motivar els nens i nens amb discapacitat visual i en edat escolar cap a la pràctica de diferents activitats físiques i de l’esport realitzant una jornada de convivència entre els alumnes.

Es compactarà amb la participació de 130 nens i nenes de Catalunya, Balears i La Rioja i amb més de 80 voluntaris del cicle formatiu de grau superior d’educació física de l’Escola del Treball de la Universitat Ramon Llull, i la col·laboració dels mestres de suport dels alumnes cecs a Catalunya que realitzen la seva tasca en el marc del Servei Educatiu CREDV amb seu al CRE ONCE Barcelona. Els representants del Departament d’Ensenyament i de l’ONCE a Catalunya donaran la sortida a l’inici de les activitats.

Les activitats lúdiques i esportives previstes es desenvoluparan a la seu del CRE ONCE Barcelona de 10 del matí a 16.30 de la tarda que hi haurà un berenar i cloenda.

Avui en dia a Catalunya hi ha quasi 1.500 alumnes amb deficiències visuals repartits en tot tipus de centres educatius els quals reben suport específic en el marc del conveni de col·laboració signat des de l’any 1985, entre el departament d’Ensenyament i l’ONCE.

L’ONCE té mes de 70.000 afiliats, genera quasi 136.000 llocs de treball directes i indirectes a Espanya i té més de 21.000 venedors, tots amb discapacitat. A Catalunya són més de 10.000 afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. La venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.

Switch to mobile version