Autor Bàsquet
31 Maig 2015 a 12:30

El CB Castellbisbal, nou equip de Lliga EBA

Passa per sobre d’un impotent Barberà i torna a la categoria nacional

CB Castellbisbal

Gran temporada del Castellbisbal culminada amb l’ascens de categoria // Imatge del web basquetcatala.cat

UB BARBERÀ 64-79 CB CASTELLBISBAL

Quatre anys després del descens el Castellbisbal torna a la Lliga EBA. I ho fa per la porta gran després d’aixafar un UB Barberà que no va poder contenir el vendaval de joc morat. La victòria per 15 punts de diferència va fer justícia al que es va veure sobre el parquet del Plana Lledó de Mollet del Vallès, doncs els nois de Raul Martínez van estar molt entonats en atac i molt forts en defensa.

Des del primer minut de partit el matx va anar coll avall pels castellbisbalencs. El parcial de sortida de 0-9 als dos minuts del salt inicial va encarrilar la victòria molt aviat. A més, la punteria d’homes com Marc Mañés (16 punts) i Adrià Camprubí (12) van mitigar poc a poc les opcions de victòria barberenca. Amb el 13-22 es va arribar al final del primer quart i al descans la diferència ja era de 10 punts a favor (28-38). El Barberà, això sí, donava la sensació de no marxar mai del partit ja que aconseguia sempre tallar a temps la sagnia de punts del rival.

Però ni per aquestes els nois de David Lizano retallaven amb escreix el resultat. Un 2-10 de parcial al final del tercer quart deixava el partit en 42-59 impossible de capgirar. Al final, victòria per 15 punts d’un Castellbisbal que demà es jugarà el títol de campió de la Copa Catalunya contra l’Igualada.

Switch to mobile version