Autor Futbol
27 Abril 2015 a 11:00

Oportunitat perduda per un gris Rubí

Els de Julià Garcia perden a Manlleu i es queden sense entrar en playoff

Manlleu-Rubí

Tot i l’empenta final el Rubí va tornar de buit de Manlleu // Foto: Jaime Blanco

AEC MANLLEU 2-1 UE RUBÍ

Manlleu: Barragán, Rabell, Archi, Blanchart, Payan, Aumatell (Hugo, 70′), Iván Fernández, Molist, Fortet (Soler, 71′), Uroz i Coll (Ballús, 89′)

Rubí: Castilla, Torres, Héctor (David López, 60′), Castell, Díaz, Cervantes (Álex, 60′), Vila (Kiki, 70′), Carricondo, Collado i Pla

Gols: 1-0: Héctor en pròpia porta (49′); 2-0: Iván Fernández (53′); 2-1: Pla (62′)

Àrbitre: Juan Manuel Vico Moreno (delegació de Barcelona). Grogues per Archi, Payán i Coll (Manlleu) i Torres, David López i Álex (Rubí)

Aspiracions diferents per Manlleu i Rubí, però en qualsevol cas molt en joc en l’enfrontament d’ahir. Van sortir guanyadors els de Miquel Muñoz per un ajustat 2-1. Després de completar un partit molt seriós els d’Osona fan un pas de gegant cap a la permanència en distanciar-se en sis punts del Martinenc, l’equip que marca el descens. Els vallesans, en canvi, van desaprofitar l’ocasió de retornar als llocs de playoff ja que l’empat del Prat a Vilassar deixava la porta oberta a la quarta plaça.

Tots dos equips necessitaven els tres punts i això es va notar des del primer minut. El mig camp pràcticament no va existir i la premissa clara era buscar la porteria contraria amb rapidesa i dificultar el joc rival al màxim. I es que en aquestes aigües neda millor el Manlleu, cosa que va demostrar durant pràcticament tot el partit. Ja a la primera part va pressionar al Rubí molt amunt i aquest puntet d’intensitat va ser clau en el decurs del matx perque els de Miquel Muñoz van ser superiors al rival.

Amb tot, van haver-hi poques ocasions. Els de Julià Garcia només van gaudir d’un cop de cap d’Héctor a la sortida d’un córner. Els locals van tenir la més clara en una rematada de Pol Coll que va picar al travesser. Gran jugada de potència física d’Uroz per banda dreta, arriba a línia de fons i després de posar-la al seu company la pilota no troba la porta de Castilla. Empat sense gols a la mitja part i amb el Manlleu en el paper de dominador.

Dos córners maten al Rubí

Els de Muñoz van afrontar amb la mateixa actitud la represa i, ara sí, van obtenir premi. En dos serveis de cantonada gairebé van encarrilar la victòria. Primer, una desafortunada acció d’Héctor al primer pal va acabar en gol en pròpia al minut 49. Quatre més tard Uroz rematava al segon pal i Castilla feia una gran intervenció, però la dormida defensa rubinenca va permetre que Iván Fernández marqués en aprofitar la segona jugada. 2-0 en molt poc temps i el partit molt coll amunt pels visitants.

Però llavors un gol de Pla va donar vida al Rubí. El de Sant Cugat va aprofitar una greu errada manlleuenca per escurçar distàncies i esperonar als seus companys. A partir d’aquí van venir els millors minuts visitants, que sense dominar ni crear perill van sentir-se més còmodes. Això sí: ho van intentar més amb el cor que amb el cap. La defensa manlleuenca va impedir qualsevol xut sobre la porteria de Barragán i els tres punts es van quedar finalment a casa.

Switch to mobile version