Autor Waterpolo
1 Abril 2015 a 14:00

Martí Sabaté, del CN Rubí, campió d’Espanya infantil de waterpolo

El porter rubinenc va competir amb la selecció catalana

Martí Sabaté

El jove Martí Sabaté es va adjudicar l’or amb Catalunya // Imatge cedida pel CN Rubí

El porter de l’infantil del Club Natació Rubí Martí Sabaté es va proclamar campió d’Espanya de waterpolo amb la selecció catalana. Sabaté, de 14 anys, acudia com a únic representant del club rubinenc en una convocatòria amb jugadors d’equips de molt nivell com el CN Hospitalet, CN Sabadell, CN Mataró o els diversos clubs barcelonins.

El triomf català a la competició, celebrada a Elx (Alacant), va ser incontestable. A base de golejades es va obrir camí fins la final contra la sel·lecció de Ceuta, a qui van vèncer per 8-5. Abans van superar Euskadi (14-4), Navarra (26-0) i Galícia (18-1) fins trobar-se a la sel·lecció madrilenya a les semifinals. El partit contra els de la Comunidad va ser més ajustat que els anteriors, doncs només van guanyar per dos gols de diferència (8-6).

Switch to mobile version