Autor Cultura
7 Abril 2015 a 12:00

Maite Núñez presenta el llibre “Cosas que decidir mientras se hace la cena”

El primer recull de relats de l’escriptora rubinenca

L'escriptora rubinenca presentarà el seu primer llibre a Rubí el proper divendres 10 d'abril

L’escriptora rubinenca presentarà el seu primer llibre a Rubí el proper divendres 10 d’abril // Imatge cedida per Maite Núñez

El proper divendres 10 d’abril es celebrarà al Racó del llibre de Rubí, la presentació del primer llibre de relats de l’escriptora local Maite Núñez. El recull, titulat “Cosas que hay que decidir mientras se hace la cena”, ha estat editat per Editorial Base.

Després d’haver presentat el llibre a la Llibreria La Central del Raval de Barcelona, i a la Librería Rafael Alberti de Madrid, l’escriptora el presentarà també a la seva ciutat.

Els relats que apareixen a “Cosas que hay que decidir mientras se hace la cena”, són històries que han estat premiades en certàmens amb una llarga tradició en les lletres espanyoles, com ara el Certamen de Relato corto Hucha de Oro o el Certament de Relatos Luis del Val.

En aquest llibre, Núñez esbossa un repertori de figures humanes, d’éssers paralitzats als quals els costa prendre consciència de la seva pròpia realitat. D’aquesta manera, l’apocament, la incertesa, la indolència, el conformisme i el dubte, constitueixen la substància d’aquests persones incapaços de prendre decisions. Uns personatges que lluiten batalles en dormitoris i cuines, selves domèstiques en les quals, segons l’autora “no es pot aspirar a cap altra cosa que seguir respirant”.

Switch to mobile version