Autor Hockey patins
8 Abril 2015 a 11:00

L’aleví del Cent Patins també s’apunta un Campionat d’Espanya

Segueix les passes dels altres equips de base del club

Cent Patins aleví

L’aleví del Cent Patins va completar un gran torneig // Imatge cedida pel HCR Cent Patins

L’aleví del Rubí Cent Patins se suma a la llista de campions d’Espanya que el club vallesà suma setmana rere setmana. Després de completar una gran fase de grups el conjunt rubinenc es va proclamar campió contra el Valladolid Mozo Grau, l’organitzador del torneig. La victòria per 4-2 en una final per la història va venir després del gran esforç que els nois van fer en situacions difícils i, sobretot, amb un públic i un ambient clarament desfavorable.

Després de quedar primers en la fase de grups amb ple de victòries i d’eliminar a Las Rozas a semifinals la final contra els castellans es preveia dura i difícil. De fet, així ho va ser, ja que els amfitrions van apretar de valent. Però el Cent Patins va demostrar ser un bloc molt compacte i ja a la primera part va demostrar la seva vàlua. El domini inicial va fer que l’equip marxés amb un 2-1 a favor malgrat haver jugat en inferioritat en diversos minuts. Contratemps, però, que van saber solventar.

Sentència al segon temps

Tot restava obert de cara a la segona part, però si el Cent Patins havia estat millor a la primera encara va millorar més a la segona. Domini aclaparador dels catalans sobre el Valladolid i, ben entrada la represa, tercer gol per encarrilar el triomf. Els organitzadors van escurçar distàncies i van assetjar la porteria rubinenca, però de res va servir ja que a falta de pocs minuts per acabar el Cent Patins va anotar el quart gol i va assegurar un nou triomf per un club que està signant una temporada històrica.

Switch to mobile version