Autor Política
30 Abril 2015 a 17:00

La JNC de Rubí farà campanya per Víctor Puig a les eleccions municipals

‘La independència també es juga al teu Ajuntament’

La JNC Rubí dóna suport a Víctor Puig // Imatge cedida per la JNC Rubí

La JNC Rubí dóna suport a Víctor Puig // Imatge cedida per la JNC Rubí

La Joventut Nacionalista de Catalunya a Rubí farà una campanya de suport a Víctor Puig per a les properes eleccions municipals. El lema de la campanya serà La independència també es juga al teu Ajuntament, i té l’objectiu de convèncer a tots els joves rubinencs que és important, per a la ciutat i també per al país, d’anar a votar el proper 24 de maig.

La nostra prioritat és treballar per Rubí i transformar la ciutat, però aquestes eleccions també van lligades al procés sobiranista, va explicar Èric Zaldívar, que acaba de ser escollit cap local del col·lectiu rubinenc. “No parem de sumar gent a la JNC i estem molt contents de poder donar suport a un projecte renovat i ple de gent jove com és el del Víctor“, continuava l’ÈricLa campanya de la JNC se centrarà en propostes per a l’ocupació, l’habitatge i l’oci, que són, per als membres de la JNC, les reivindicacions que més preocupen els joves rubinencs.

Per altra banda, el nou cap local de la JNC a Rubí també va destacar que “som molts els rubinencs que sortim a manifestar-nos l’11 de setembre, que vam anar a la Via Catalana, que vam fer la V a Barcelona, que vam votar el 9N… i ara ens cal anar a votar el 24 de maig. Necessitem un alcalde independentista i algú com el Víctor que es dedica al 100% a la ciutat“.

Mireia Giralt, Marc Cortés, Laura RojoGeorgina Cortés són els noms dels membres de la JNC que formen part de la candidatura de Convergència a Rubí. El candidat Víctor Puig va explicar que “la JNC sempre ha tingut un espai propi a CDC i per això es farà una campanya pròpia, amb material i eslògans propis, reivindicant sempre l’orgull rubinenc que des de CiU promovem en campanya“.

Switch to mobile version