Autor Futbol sala
20 Abril 2015 a 17:30

Gran partit del Rubí FS (femení) contra el Castelldefels (1-3)

Les de Rubí es van fer amb la possessió i el domini del joc

Castelldefels 1 - Rubí FS 3

Castelldefels 1 – Rubí FS 3 // Imatge cedida pel Rubí FS

Castelldefels 1 – Rubí FS 3

Rubí FS: Nerea, Ayala, Arantxa, Anna Domingo, Alba, Paula, Ainoa, Marina, Bet Carrasco, Nona, Mar

Entrenador: Manel Cintas 2n entrenador: Moisés Martín

Delegat: Roque Fuentes

Auxiliar: Patricia Cantón

Aquest dissabte el Rubí va fer un gran partit contra un rival potent, el Castelldefels, que va acabar per 1 gol a 3 a favor de les rubinenques.

El partit va estar marcat pel bon joc de les noies de Rubí, que van marcar el primer gol quan només havien passat dos minuts, i es van fer amb la possessió i el domini del joc. El Castelldefels esperava a mitja pista per robar pilotes i fer contres, però no va poder evitar el segon gol, marcat per Arantxa gràcies a una passada de Nona, regatejant la portera per definir amb l’esquerra.

Al segon temps, el plantejament per part de l’equip local va ser el mateix que la primera part, però les de Rubí van canviar de tàctica i van pujar les línies de pressió per debilitar físicament l’adversari.

Les locals van aconseguir retallar distàncies al marcador aprofitant una pèrdua de pilota per part de les visitants, però tot i així el Rubí va seguir fidel al seu joc, generant ocasions de gol que no arribaven fins que, a cinc minuts del final, Alba va robar una pilota i va definir perfectament per marcar el gol de la tranquil·litat.

Switch to mobile version